اهمیت استفاده از سیستم erp در کسب و کارها

نویسنده:
نویسنده:
اهمیت استفاده از سیستم erp در کسب و کارها

در صورتی که تاکنون از نرم افزارهای عمده و پیچیده برای کسب‌وکارتان استفاده نکرده باشید، تصمیم‌گیری درباره تجهیز کسب‌وکار به سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی دشوار خواهد بود. تعدادی از صاحبان بیزینس چنین می‌اندیشند که کسب‌وکار بدون این سیستم هم موفق است و شاید حق با آنهاست، البته تا زمانی که قصد توسعه و گسترش کسب‌وکارشان را نداشته باشند.
در این مقاله از مجله حساب رایان به مزایای سیستم ERP می‌پردازیم. ما در اینجا استدلال می‌کنیم که تمام شرکت‌ها، نهادها و سازمان‌های توسعه‌یافته و در حال توسعه لازم است خود را به سیستم Enterprise Resource Planning مجهز سازند. در واقع، در جهان پویا و به سرعت رو به رشد امروزی، توسعه بیزینس بدون ERP چشم‌اندازهای موفقیت کسب‌وکار را محدود می‌سازد.
اگر می‌خواهید با مزایای سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی آشنا شوید، پیشنهاد می‌دهیم تا پایان این مقاله را مطالعه کنید. در اینجا نکات مهمی را درباره مزایای این سیستم مفید به بحث می‌گذاریم.

ویژگی‌های راهکار ERP

درک ویژگی‌های کلیدی راهکار ERP نقش محوری این سیستم را در پیشرفت کسب‌وکار نمایش خواهد داد. بنابراین، پیش از آنکه به مزایای سیستم ERP بپردازیم، تعدادی از مهم‌ترین ویژگی‌های ERP را بررسی می‌کنیم تا آشنایی کافی را با آن به دست آورید.
درهم‌شکستن سیلوهای اطلاعاتی
سیلوهای اطلاعاتی موجب ناکارآمدی و از دست دادن فرصت‌ها می‌شوند. در واقع، هر کدام از واحدها و بخش‌های مختلف کسب‌وکارهای دارای سیلوهای اطلاعاتی در عمل برای دستیابی به اهداف جداگانه‌ای فعالیت می‌کنند. یکی و شاید مهم‌ترین ویژگی مهم راهکار ERP این است که دیدگاهی متمرکز از داده‌های ضروری امور مالی، عملیاتی و کلیت کسب‌وکار به وجود می‌آورد.
لازم به اشاره است که سیستم ERP، از طریق تبدیل داده‌ها به گزارش و ایجاد بینش صحیح، ابزارهای لازم را برای توسعه هوش تجاری نیز فراهم می‌آورد.
افزایش سرعت و اطمینان با خودکارسازی
ERP کسب‌وکار را برای خودکارسازی وظایف تکراری، از قبیل لیست حقوق، پردازش سفارش‌ها، صدور صورتحساب، گزارش‌دهی و غیره، توانا می‌سازد. خودکارسازی زمان انجام اموری مانند ورود داده را به حدأقل می‌رساند، خطاها و اشتباهات را کاهش می‌دهد و امکان تمرکز بر روی وظایف ارزش‌آفرین را به کارمندان می‌دهد. به کمک این سیستم، داده‌ای که یک کاربر وارد می‌کند، در دسترس سراسر سازمان قرار خواهد گرفت.
دسترسی به تجربه‌های موفق جهانی و بومی
کسب‌وکارها، با استفاده از نرم افزارهای ERP، به مجموعه‌ای از تجربه‌های تجاری موفق جهانی دسترسی پیدا خواهند کرد. هر بار که سیستم ERP پیاده‌سازی می‌شود، این تجارب نه تنها در اختیار مشتریان قرار داده می‌شوند، بلکه برای آنها شخصی‌سازی می‌گردد. علاوه بر این، تجربه‌های اکتسابی از سایر مشتریان نیز در اختیار تمام کسب‌وکارها قرار می‌گیرد تا همیشه کارآمدی و اثربخشی آنها در حال پیشرفت باشد.
ماژولار بودن
هیچ کسب‌وکاری نمی‌خواهد با ایجاد تغییر در یکی اجزا، سایر اجزای سیستم با تغییر یا اشکال روبه‌رو شوند. در راهکار ERP، تمام اجزای سیستم قادرند وظایف را به صورت مستقل انجام دهند. بنابراین، با چنین مشکلاتی مواجه نخواهید شد.
ویژگی‌ها و مزایای سیستم ERP برای کسب‌وکار بسیارند، به صورتی که کلیت بخش‌ها و فرایند انجام امور را متحول خواهند کرد. در اینجا تنها به تعدادی ویژگی‌های این راهکار اشاره کردیم تا دیدی کلی درباره مزایای آن به دست داده شود

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *